Turcescu a părăsit Realitatea

Printer-friendly version
Robert Turcescu a părăsit grupul Realitatea

Jurnalistul argeșean Robert Turcescu, cunoscut realizator TV și de radio la posturi naționale, a anunțat, luni, 16 august, pe blogul personal că parasește grupul Realitatea. El totodată a precizat că pentru el a sosit vremea să deschidă un alt capitol.

Turcescu a precizat pe blogul său că timpul petrecut la Realitatea TV a fost o poveste frumoasă, o trăire de care mai mult ca posibil din păcate, nici un coleg mai tânăr de breaslă nu va avea ocazia să o trăiască. Totodată Turcescu mai afirmă că din punctul lui de vedere, prea multe s-au schimbat în această profesie, iar principalii vinovați sunt jurnaliștii, adeseori incapabili să dea dovadă de solidaritate în apărarea unor principii cum ar fi însăși meseria care e doar una ca oricare alta în care există șefi și simpli executanți.

Jurnalistul Turcescu a explicat că nu părăsește trustul "cu mânie", fiind o decizie la care s-a gândit multă vreme.

Robert Turcescu are 17 ani de experiență în presă, de-a lungul vremii lucrând ca reporter, redactor, realizator și comentator atât în radio și televiziune, cât și în presa scrisă centrală (Curierul Național, Ziua, Evenimentul zilei, Dilema, Cotidianul). Potrivit informațiilor postate pe blogul personal, Robert Turcescu a început să lucreze la Realitatea TV în anul 2003.

Keywords: 
turcescu, robert, realitatea, jurnalistul